středa 23. listopadu 2011

Placené emaily

Výdělek pomocí emailů je velmi snadný: dostáváte zaplaceno vždycky, když otevřete email od společnosti, u které jste se zaregistrovali, a kliknete na odkaz v patičce. Otevřít email a kliknout je jednoduché, takže za to samozřejmě nemůžete čekat nějaké závratné částky. Spíš to můžu být příjemné přilepšení. Významné zvýšení příjmů je možné tehdy, když získáte další členy, pak budete mít malý podíl i z jejich výdělku (oni samozřejmě o nic nepřijdou, jejich výdělek se tím nekrátí).
Výhoda tohoto způsobu přivýdělku je v tom, že na to nemusíte myslet. Prostě vám přijde email do schránky, vy ho otevřete, odkliknete a hotovo.
Tento způsob výdělku je samozřejmě možný po celém světě, já doporučuji jen dvě české firmy, se kterými  mám zkušenost. Obě posílají emaily denně.
První je emailing.cz, existuje už řadu let, zdá se být stabilní. Zaregistrujte se na jejich stránkách a až vám začnou chodit emaily, nezapomeňte, že pro přičtení odměny na váš účet je nutné kliknout na odkaz v patičce emailu.
Další, novější firmou, je eRmail.cz. Kromě emailů nabízí i výdělek za vyplňování dotazníků. Zaregistrujte se a pak stačí čekat na emaily. Opět platí, že je nutné kliknout na odkaz v patičce, aby se odměna přičetla.
Jak už jsem napsala výše, samotným  čtením emailů se závratných částek nedočkáte. Když chcete opravdu vydělat, potřebujete pod sebou mít další členy. A jak je získat? V obou systémech najdete odkaz, přes který se můžou přihlásit další lidé. Tyto odkazy můžete použít různými způsoby. Můžete je poslat svým známým, jistě máte dost takových, kteří by uvítali nějakou tu korunu navíc. Můžete je zveřejnit na facebooku nebo na twitteru. Pokud máte web nebo blog, je to další místo, kde můžete odkaz uveřejnit. Příkladem takového postupu je právě tento příspěvek. Funguje to samozřejmě tím lépe, čim větší máte návštěvnost.
Když nemáte ani web, ani spoustu penězchtivých přátel, můžete zkusit třeba inzerci. Na internetu existuje spousta stránek, kde se dá inzerovat zadarmo. Nečekejte ovšem zázraky z jednoho nebo dvou inzerátů. Kdyby to bylo tak jednoduché, dělal by to každý. Chce to vytrvalost. Inzerujte každý nebo skoro každý den, vyzkoušejte různé inzertní weby, různě zformulované inzeráty. A nevzdávejte se. Lidé, které získáte, vám pomohou přinášet peníze měsíce a roky, to za tu trochu úsilí stojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat